Ny projektleder til ”Ebeltoft i Udvikling”

Jeppe Nørager

Det bliver arkitekt og udviklingskonsulent Jeppe Nørager, der fremover skal sikre fremdrift af projektet "Ebeltoft i Udvikling" i Syddjurs Kommune. Jeppe kommer fra en stilling som indehaver af rådgivervirksomheden Nørager Proces, der arbejder med komplekse udviklingsprojekter og by-strategiske tiltag.

Jeppe Nørager er oprindelig uddannet reklametegner og Cand. Arch. fra Arkitektskolen Aarhus, hvor han desuden har taget masteruddannelsen i Bygherrerådgivning og Værdidesign. Jeppe var fra 2006-08 forstander på Den Skandinaviske Designhøjskole i Randers. Fra 2012 -2016 har Jeppe desuden arbejdet som bygherrerådgiver i Rambøll. I den forbindelse var Jeppe Nørager en del af det indledende arbejde med udviklingen af et konkurrenceprogram for Maltfabrikken i Ebeltoft.

Rune Asmussen, Teknik og Miljøchef, Syddjurs Kommune, siger:

"Jeppes store erfaring med at drive komplekse udviklingsprocesser og skabe resultater i samarbejde med mange aktører er en gevinst for projektet. Med Jeppes faglige baggrund og mange års erfaringer som udviklingskonsulent og facilitator har Jeppe de kompetencer, der skal til for at drive projektet videre i de kommende faser. Vi er derfor glade for at få Jeppe med ombord".

Ebeltoft i Udvikling er et unikt og ambitiøst udviklingsprojekt, hvor kommune, borgere, erhvervsliv og kulturliv i fællesskab arbejder sammen om Ebeltofts udvikling som en moderne søkøbstad.

Jeppe Nørager siger om sin nyansættelse:

"Det er mit indtryk at Ebeltoft vitterlig er en by i udvikling. Jeg håber naturligvis at kunne bidrage til, at byen også i fremtiden, vil være et godt sted at bo, et kulturelt centrum og et område i vækst og udvikling. Jeg ser frem til at skabe fælles fremdrift i samarbejdet og glæder mig til at møde alle i løbet af sommeren - eller til borgermødet i august"

Jeppe Nørager tiltræder som projektleder med ansættelse i Syddjurs Kommune, Plan, udvikling og natur den 15. juni og afløser den tidligere projektleder Karin Linneberg Bæk der har varetaget projekts udvikling fra 2018 -2021. Ebeltoft i Udvikling har været i gang siden 2018.

Om Ebeltoft i udvikling
Ebeltoft i udvikling er et byudviklingsprojekt, der tager afsæt i Visions- og Udviklingsplan for Ebeltoft By og Havn som Byrådet vedtog i 2016. Siden har projektet udviklet sig, og i dag handler projektet i høj grad også om, at sætte fokus på Ebeltoft som en by i udvikling - en by, som kan og er meget mere end en populær feriedestination. Centralt for Ebeltoft i udvikling er, at udviklingen af byen sker sammen med byens foreninger, erhvervsdrivende, turistattraktioner og borgere. Tanken er, at det langt hen ad vejen, også er borgerne selv, der skal drive og realisere deres ideer og kommunen støtter op om processen og projektudviklingen.

Se mere på https://www.syddjurs.dk/Ebeltoftiudvikling

Foto: Thomas Priskorn

Se evt. yderligere fotos her:

https://www.syddjurs.dk/sites/default/files/PDF/ebeltoft_i_udvikling_web_2.pdf

 

Opdateret: 10-06-2021 13:22
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.
Du kan læse mere om hvordan kommunen behandler dine personoplysninger og om dine rettigheder på https://www.syddjurs.dk/databeskyttelse Her finder du også kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver.

Kontakt